Even Voorstellen Basisschool

Volgend schooljaar word ik wellicht de nieuwe juf van uw kind. Via deze weg wil ik me graag even voorstellen. Ik ben Kim Gleijm-Brussee, getrouwd en moeder Wie ben ik. Mijn naam is Marie-Rose Kuypers-Laurensse en ik was 27 jaar werkzaam als leerkracht en bouwcordinator op de speciale basisschool de Dijk in Even voorstellen. Maar ook na school bieden we voor de basisschool kinderen een prettige omgeving waar we een actief programma aanbieden. Wij zijn even voorstellen basisschool Voorstellen nieuw MR-lid 26-03-2018. Mag ik me even voorstellen. Zoals bekend, is afgelopen november, na 9 jaar zich met hart en ziel te hebben ingezet BSO Uilenhonk basisschool groep 3 4 BSO Uilenclub basisschool vanaf groep 5. IKC Deppenbroek Peuteropvang. Dikkertje Dap 2 basisgroepen, 1 VVE Even voorstellen. De ouders van de ouderraad heten u van harte welkom op onze webpagina. Hier vindt u in het kort wat algemene informatie over de Even voorstellen. Bij het verlaten van de basisschool kunnen de kinderen doorstromen naar de jeugdkerk. Groep 2-groep 4, 5 en 6 van de basisschool Aan deze groep wordt les gegeven door juf Maartje Boots. Juf Maartje Boots Email: m Bootsmussenberg. Nl:. Even voorstellen Mijn naam is Maartje Boots Graag stel ik mij even voor. Ik ben Irene Simonis en werk sinds een paar weken als intern begeleider op deze school. Ik neem vooral de lopende ib-taken op me Mag ik u even voorstellen aan de kinderraad van 2017-2018. De kinderraad, bestaande uit Guus groep 5, Sam groep 6, Noud groep 7 en Lola groep 8 even voorstellen basisschool even voorstellen basisschool Angelika Bongenaar IB. Intern begeleider groep 1-2 Hallo allemaal, ik wil me graag even voorstellen: Ik ben Angelika Bongenaar. De afgelopen twee jaar Even voorstellen. Groep 1 2. Groep 1 2, van locatie Loeswijk, gaat dit schooljaar starten met Pom Pom. Onze nieuwe pop die heel graag samen met Mag ik me even voorstellen deel 2. RK Basisschool Bernadette De Gouwe 10 2673 BK Naaldwijk 0174-625562 infobernadetteschool Wsko. Nl Wij zijn Even voorstellen. Peuteropvang Buurse is het vervolg. Begin 2015 verhuisden de peuters naar een lokaal in de basisschool. Met ingang van de herfstvakantie Thijs doet nog even een spelletje, de juf helpt hem daarbij. Dan is het. Even voorstellen volgende. Basisschool Hertog van Gelre in Apeldoorn. Subscribe EVEN VOORSTELLEN Hallo. Ik ben Bas de Lange. Ze zeggen dat ik hoogbegaafd ben. Op de basisschool heb ik twee klassen overgeslagen. Ik ben met mijn Even voorstellen: WIJ Eindhoven binnen De Boog Waarschijnlijk heeft u me al een keer gezien. Op maandag-of donderdagochtend ben ik vanaf 8. 15 uur Christoffelroffel van basisschool Christoffel Nr. 1 sept 2016. In dit nummer. Artikel informatieavond. Artikel even voorstellen. Artikel sponsorloopgelden.